La aniversarea a 100 de ani de la nasterea marelui compozitor  Iosif Ivanovici – din pretuire pentru traditie – a fost reinfiintata fanfara galateana.
Fanfara “Valurile Dunarii” reuneste muzicieni profesionisti  cu studii de specialitate. Calitatea tehnica a interpretarii, instrumentele Yamaha si repertoriul (marsuri – de concert si pentru defilare, valsuri, uverturi, selectiuni din opere si operete, muzica usoara si populara) fac din aceasta formatie un punct de atractie, mai ales în sezonul cald, când concerteaza saptamânal în Gradina Publica si pe Faleza Dunarii.
Fanfara sustine insa si spectacole in spatii inchise, pentru publicul obisnuit al salilor de spectacol, sau concerte filantropice – in spatii cu destinatii diverse (ex: Fundatia de Sprijin a Varstnicilor, partener în cadrul programului cultural filantropic Clepsidra).
    In perioada primavara, vara, toamna fanfara "Valurile Dunarii" da spectacole in aer liber în special pe Faleza Dunarii.
   
    Dirijorul fanfarei Valurile Dunarii este Marin Boroghina.

Prefectura Judetului Galati
Primaria Municipiului Galati
Consiliul Judetului Galati
Biblioteca V. A. Urechia Galati
Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati
MUZEUL DE ARTA VIZUALA din Galati
Muzeul de Istorie Galati
Universitatea Dunarea de Jos Galati
Teatrul Muzical Nae Leonard Galati
Directia pentru Cultura Galati
Sigla vectoriala a Centrului Cultural Dunarea de Jos
MASS-MEDIA
Conferinte de presa
Parteneriate media
LINKURI UTILE PARTENERI SI INSTITUTII
Fanfara Valurile Dunarii
2011-2016 (C) Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati

 CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET    ***   CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET    ***   CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET    ***   CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET   ***    CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET   ***    CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET   ***    CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET   ***    CENTRUL CULTURAL DUNĂREA DE JOS    ***    SUFLET CĂTRE SUFLET   *** 
Centrul Cultural Dunărea de Jos își asumă răspunderea organizării activităților culturale ale orașului și crearea condițiilor prielnice de dezvoltare a lor, stimulând și organizând colaborarea cu instituții de profil. Ne dorim un 2019 care să ne permită susținerea și promovarea tuturor formelor de expresie culturală pe care le-am gândit cu entuziasm în proiecte mai vechi, dar și noi.
FANFARA VALURILE DUNARII